Köpvillkor

Följande köpvillkor tillämpas vid försäljning på www.brodyren.se. Du instrueras att läsa dessa köpvillkor innan du beställer någonting och genom att godkänna din beställning bekräftar du också att du accepterat dessa köpvillkor. Dessa köpvillkor kan i framtiden komma att uppdateras av Brodyr och Design.

 
Beställning

Om du är under 18 år måste du ha en förälders godkännande innan du kan göra en beställning i webshoppen. Ett bindande köpavtal ingås när din beställning har blivit bekräftad av oss (orderbekräftelse). Brodyr & Design förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri eller motsvarande, t.ex. olovlig användning av annans betalkort, misstänks.

 
Pris och Betalning

Priserna i webshoppen är de priser som gäller vid tillfället och kan ändras när som helst. Brodyr & Design är inte bunden av prisuppgifter i webshoppen som köparen uppenbarligen eller rimligen måste förstå är felaktiga, och som t.ex. kan ha uppstått på grund av tekniska problem, eller som manipulerats av kunden. Priserna inkluderar moms och går att betala i de valutor som webshoppen visar. Betalning kan ske via kreditkort, direktbetalning via bank eller om annat alternativ finns tillgängligt i webshoppen. Där betalningen är föremål för validering och/eller godkännande av en kortutgivare, bank eller kredit validering (alla orderbekräftelser är föremål för sådan validering eller sådant tillstånd) samarbetar vi med en auktoriserad betalningsleverantör, som bearbetar dina personliga detaljer enligt internationell säkerhetsstandard PCI DSS, utvecklat av internationella kreditkortbolag som VISA, MasterCard och Diners. Alla transaktioner sänds i krypterad form genom SSL (Secure Sockets Layer) och alla kortdetaljer och betalningsinformation skyddas och bearbetas med högsta grad av säkerhet.
 

Kampanjer och Rabattkoder

Kampanjer med reducerat pris är tidsbegränsade. Kampanjer kan normalt inte kombineras och eventuella rabattkoder är endast giltiga en gång per kund och köp. Vid uppenbart missbruk av rabattkoder förbehåller sig webshoppen rätten att häva köpet eller köpen i fråga. Rabatter som finns på hemsidan är och föer enbart webbverksamheten, inte i butiken eller i firman om så inte vi kommer överrens om det med kunden.

Leverans

Beställningar med produkter i lager skickas normalt från oss inom 1-2 arbetsdagar efter att orderbekräftelsen har skickats ut och kan väntas inom 5 arbetsdagar (inom Sverige). Leveranstiden är endast en uppskattning och speciellt under högsäsong, såsom vid jul, kan det ta längre tid att leverera din beställning. Om din beställning försenats och inte kommit fram inom 15 arbetsdagar efter beräknad leveranstid kan du avbryta din beställning genom att meddela oss detta. Om detta skulle inträffa kommer vi att ta på oss skulden för förseningen och göra en kredit på den summa du betalat oss. Om beställningen redan skickats måste du returnera de produkter som beställts för att en sådan kredit ska kunna göras. Eventuell fraktkostnad kommer alltid att specificeras i ordersumman så att du tydligt kan urskilja den innan du godkänner din order. För tillfället skickar vi till de flesta länder men det kan hända att vi inte skickar till vissa länder utanför EU. Om du har en fråga huruvida vi skickar till en viss plats eller inte, vad god kontakta vår kundtjänst på customerservice@bjornborg.com så återkommer vi med ett snabbt svar. Observera att tullkostnad kan förekomma till länder utanför EU. Du ombeds att alltid kontrollera de levererade produkterna vid leverans och rapportera eventuella avvikelser från din orderbekräftelse. Om du inte hämtar ut dina produkter förbehåller vi oss rätten att debitera dig en kostnad som täcker frakt och administration.

 
Ångerrätt och Returer

Vi erbjuder dig alltid 14-dagars ångerrätt på ditt köp, räknat från den dagen då du beställde produkten. Om du önskar att göra en sådan retur, följ då instruktionerna för retur . Produkten som returneras ska vara oanvänd, i säljbart skick och skickas tillbaka i oskadad originalförpackning med samtliga etiketter kvar. För förseglade förpackningar, ska förpackningen vara obruten. Så fort vi fått tillbaka produkterna och kunnat bekräfta att kraven ovan är uppfyllda kommer du att få en återbetalning. Om du upptäcker att en produkt du fått har en defekt av något slag, var god kontakta oss så snart som möjligt med ett formellt klagomål för att få en ersättningsvara, eller om detta inte är möjligt, en återbetalning. Det samma gäller till exempel om du upptäckt att en produkt blivit skadad i frakten eller om du upptäcker att produktantalet eller modell inte stämmer överens med vad du beställde.  Returer ska skickas till Kundtjänst eller till annan adress som du fått särskilt av oss. Du står själv för transportrisken vid byte och retur.

Vi reserverar oss ifrån uppenbara felskrivningar på hemsidan som i vissa fall kan uppstå av tekniska anledningar. Vi strävar alltid att upprätthålla en så detaljerad och uppdaterad information om de produkter som presenteras på webbplatsen, i vissa fall kan det skilja en aning i färgtoner på de bilder som presenteras på webbplatsen i jämnförelse med den faktiska produkten. Detta kan bero på ett antal faktorer så som tillexempel din skärms ljusinställning eller din webbläsaren inställningar. All bildinformation ska därför ses som illustrationer och kan inte garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet.